Salg, design og møbeludvikling

en forretning der sælger til dig, der også vil have noget, de andre ikke har!

I NYT I BO, som har eksisteret siden 1969, sælger vi noget af det bedste inden for designmøbler. Møbler af høj kvalitet, som repræsenterer det bedste inden for dansk design, hvad enten det er produkter tegnet af Hans J. Wegner, Finn Juhl, Børge Mogensen, Nanna Ditzel eller andre kendte danske møbelarkitekter.

Udover at sælge klassiske møbler fra de kendte danske møbelarkitekter har vi i NYT I BO også valgt at skille os ud fra andre møbelforretninger. Dette gør vi bl.a. ved at sætte fokus på nye up-and-coming designere, hvorledes vi med deres inspirerende værker er med til at lancere en række unika produkter. Produkter til de af vores kunder, som ønsker at krydre deres bolig med designprodukter, der på den ene eller anden måde er unikke, og som ikke kan købes i alle andre møbel/interiørforretninger.

Dette fokusområde er blevet særligt aktuelt, idet NYT I BO - som også er producent af en række nordisk-inspirerede kvalitetsprodukter, f.eks. den klassiske daybed - er blevet en del af designhuset "FREDERIKSGADE 1", hvor der fra NYT I BOs forretning er skabt direkte fysisk forbindelse til det spændende hus.

Sådan skiller vi os ud fra andre møbelforretninger:

  • Vi producerer og sælger danske kvalitetsprodukter, såsom den ikoniske nordisk-inspirerede daybed. Et produkt, der ikke masseproduceres, men som kun laves på bestilling i de mål, du ønsker.
  • Vi præsenterer produkter fra up-and-coming designere – designere, som dog har fået de første helt afgørende anerkendelser. Disse produkter sælges kun ganske få steder i Danmark.
  • Vi er en del af FREDERIKSGADE 1, et designhus i rivende udvikling.

Lidt historie...

NYT I BO blev etableret i 1969 af Holger H. Kvist, som huskes af rigtig mange. Holger døde i 2008, 83 år gammel. Efter Holgers ønske drives hans samlede forretninger nu under en fond, Holger Kvists Fond, som har til formål at støtte dansk design og kunst - herunder dansk møbeldesign på forskellig vis. 

For Holger var NYT I BO en legeplads, hvor hans store interesse var at forstå kundernes tanker og behov for at skabe dansk/nordisk prægede hjem, hvor hovedparten af interiøret bestod af kvalitetstræ. Målet var, at kunderne fik deres behov dækket, samtidig med at de blev både inspireret og vejledt til at gøre sig nye tanker om at skabe et miljø i deres indretning, der både fungerede som et hjem og samtidig formåede at sende signaler - mest af alt til hjemmets ejer selv. Personlige, afbalancerede og inspirerende signaler.

Holger forstod at skabe tillid - en værdi, som også i dag er helt afgørende for de gensidige, gode handler.

Arrangementer

I NYT I BO vil vi ikke kun sælge, vi vil også inspirere og formidle viden. Fra 2016 har vi taget hul på en række arrangementer, som kan gøre os klogere, inspirere vores kunder, os selv og vores samarbejdspartnere, og som er hyggelige og samlende. Tiltag, som samler mennesker med interesse for design og kunst – herunder møbeldesign og møbelkunst. Arrangementerne bliver afholdt 4-6 gange om året, enten i NYT I BO alene eller som en del af et fællesarrangement i FREDERIKSGADE 1.

Vi tager udgangspunkt i det danske, men vil også medinddrage vores nordiske naboer. Du kan tilmelde dig vores nyhedsmails, så vil du automatisk blive indbudt til vores fremtidige arrangementer.

Levering

Vi leverer gerne – både til Danmark og udlandet.

ON Briks

Få seneste nyt med vores nyhedsbrev

bubblemedia